Nazilli’de olay çıktı

Nazilli’de dün oynanan Nazilli Belediyespor-Altay Spor Toto 2’nci Lig Beyaz Grup karşılaşmasından önce ve maç sırasında yaşanan olaylar, müsabakanın bitiminde de devam etti.

Nazilli’de olay çıktı

Maç öncesi bir taraftar, maç sonrası ise bir polis yaralandı. Polisin aldığı tüm tedbirlere rağmen 75’inci Yıl Bulvarı’ndan Denizli-İzmir yoluna çıkan Altaylı taraftarları taşıyan bir otobüs, güzergah üzerinde Nazilli Belediyesporlu fanatiklerçe taş yağmuruna tutuldu. 

Dört ayrı noktada duran otobüsten inen Altaylılarla Nazilli Belediyesporlular arasında karşılıklı taş savaşı yaşandı. Bu arada Altaylı bazı taraftarlar, otobüslerden inmelerine izin vermeyen güvenlik güçleriyle tartışırken, bir fanatik polislere yangın tüpüyle saldırdı. Olayda ayağından hafif yaralanan polis memuru Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Altaylı taraftarlar, daha sonra  polis eskortu eşliğinde ilçe dışına çıkarıldı. Olaylarda gözaltına alınan olmadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X