Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Nazlı Ilıcak hakkında zorla getirme kararı

Başbakan Ahmet Davutoğlu’na hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan Nazlı Ilıcak hakkında zorla getirme kararı çıkarıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'na hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan Nazlı Ilıcak hakkında

Başbakan Ahmet Davutoğlu’na hakaret ettiği iddiasıyla 2 yıl 4 aya kadar hapis cezasıyla yargılanan Nazlı Ilıcak hakkında, duruşmaya gelmediği gerekçesiyle zorla getirme kararı verildi.

İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, Başbakan Davutoğlu’nun avukatı Abdurrahman Sacid Göksu ile sanık avukatları katıldı. Sanık Nazlı Ilıcak ise duruşmaya gelmedi.

Duruşmada söz alan müşteki avukatı Göksu, şikayetlerinin devam ettiğini belirterek, davaya katılma talebinde bulundu.

Sanık avukatı Tuba Batal ise müvekkilini bir sonraki celse hazır edeceklerini söyledi. 

Davaya katılma talebinin sanığın savunmasının alındıktan sonra değerlendirilmesine hükmeden mahkeme, usulüne uygun çağrıya rağmen duruşmaya gelmeyen sanık Nazlı Ilıcak’ın bir sonraki duruşmaya zorla getirilmesine karar vererek, duruşmayı erteledi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, sanık Nazlı Ilıcak’ın ”Komplo Teorileri ve Geri Zekalılar” başlıklı yazısında, Başbakan Davutoğlu’na hakaret ettiği belirtildi. İddianamede, sanık Ilıcak hakkında ”kamu görevlisine alenen hakaret” suçundan 1 yıl 2 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası ile cezalandırılması talep edildi.


Avatar Seç KAPAT
Karadeniz'de Kırım'ın batısında Türk balıkçı teknesine saldırı düzenlendi. İçişleri Bakanlığı,
Sıradaki Haber Karadeniz’de Türk balıkçı teknesine saldırı! 1 ölü, 4 yaralı