Nazlıcan’ı andı: Sensiz hiç güneş doğmadı teyzem

Türkücü Ceylan, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden yeğeni Nazlıcan Arkan’ı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla andı.

Nazlıcan’ı andı: Sensiz hiç güneş doğmadı teyzem

Ceylan’ın yeğeni Nazlıcan Arkan, geçtiğimiz yıl aralık ayının başında rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Pankreas iltihabı teşhisi konulan Nazlıcan, günlerdir yoğun bakımda kalmıştı. Yaşam mücadelesi veren 25 yaşındaki Arkan, hayatını kaybetmişti.

Yeğeninin cenazesinde konuşan Ceylan ise gözyaşlarını tutamayarak “Analar varken çocuklar ölmemeli. Biz ölecektik, oraya girecektik yavrum Nazlıcan. Herkes namaza gitsin lütfen” demişti.

Bugün yeğeni Nazlıcan’ı ölümünün birinci ölüm yıl dönümünde anan Ceylan, yaptığı paylaşımla takipçilerini duygulandırdı.

“MELEK OLDUN NAZLICAN’IM”

Ceylan, paylaşımında “Sensiz geçen bir yıl boyunca bize hiç güneş doğmadı teyzem. Yüreğimin sızısı en büyük yaram Nazlıcan’ım kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyim. Tarifi imkansız bir acı, ateş içinde gün geçtikçe daha da büyüyor. Mekanın cennet olsun, nur içinde uyu nazlı kızım” dedi.

Ünlü şarkıcı yeğeninin birkaç pozunu, “Ellerimizden kayıp gittin melek oldun Nazlıcan’ım” notuyla paylaştı.

NAZLICAN ARKAN KİMDİR?

Ceylan’ın yeğeni olan Nazlıcan Arkan, 1993 İstanbul doğumlu. İşte Benim Stilim’de 7. Sezon yarışmacısı olan Nazlıcan Arkan, üniversite mezunu. Bir bankada görev yapan Arkan, yarışma günlerinde modaya ve giyime olan tutkusundan bahsetmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X