Ne çok özlemişiz bu atmosferi!

Atiker Konyaspor maçında yaşananlar tüm camiayı mutlu etti.

Ne çok özlemişiz bu atmosferi!

Taraftar tribünde, futbolcu sahada gereğini yapınca ortaya güzel görüntüler çıktı. Teknik Direktör Mustafa Er ‘Biliyorum ki, biz aynı inancı, mücadeleyi gösterelim, yarın kaybetsek de taraftarımız bizi alkışlayacak’ diye konuştu. 

Üst üste kazandığı Kardemir Karabükspor ve Atiker Konyaspor galibiyetleriyle puanını 39’a çıkaran Bursaspor tehlikeli bölgeden uzaklaşmış durumda…2-1 kazanılan Konyaspor maçında gerek tribünlerde, gerekse sahada yaşananlar ise tüm Bursaspor camiasını mutlu etmiş durumda.

30 bin 99 taraftar 90 dakikada takıma destek olurken, rakip üzerinde büyük bir baskı kuruldu. Tribünlerin itici gücüyle birlikte Bursasporlu futbolcularda ilk dakikadan itibaren ağırlığını rakibe hissettirdi. 

O MAÇLARI DA KAZANDIK AMA!

Yeşil beyazlı kramponlar uzun zaman sonra ilk kez bu kadar hırslı, istekli ve mücadeleci bir futbol ortaya koyarken, son dakikalarda yaşanan sıkıntı da tribünlerin desteğiyle geçiştirildi.

Bursasporlu taraftarlar uzun bir aranın ardından Büyükşehir Belediye Stadı’ndan mutlu bir şekilde ayrıldı. Daha önce kazanılan Sivasspor ve Kayserispor maçlarında ise gerek tribünlerde gerekse sahada böyle bir mücadele yoktu. 

KAYBETSEK DE ALKIŞLARLAR

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er ise yeşil beyazlı taraftarlara övgüler yağdırdı. 90 dakika büyük bir destek aldıklarını ifade eden genç teknik adam ‘Taraftarımızın kazandırmayacağı maç yok.

Futbolcu bunu hissettiği vakit, performansının üstüne çıkıyor. Biz zaten bu tabloyu yakalarsak sorun yok. Bursaspor camiası sahada savaşan, atak futbol oynamaya çalışan bir takım görmek istiyor.

Bunu hissettiği an ise desteğini sonuna kadar veriyor. Biliyorum ki, biz aynı inancı, mücadeleyi gösterelim, yarın kaybetsek de taraftarımız bizi alkışlayacak’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X