Ne kadar vekil o kadar hizmet

Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Veysel Eroğlu, partisinin düzenlediği bayramlaşmada, maliyeti 30 milyon TL’yi bulan 8 proje açıkladı.

Ne kadar vekil o kadar hizmet

AK Parti’nin İzmir’den 8 milletvekili çıkarttığını belirten Eroğlu, ‘8 vekil, 8 müjde. Daha çok vekil olsaydı, daha fazla müjde olurdu. İki dini ve iki resmi bayramda 8 vekil olarak müjdelerimizi açıklayacağız’ dedi.

Ak Parti İzmir İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı nedeniyle, Balçova Kaya Termal Otel’de bayramlaştı. Bayramlaşmaya Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da katıldı. Eroğlu, bayramlaşmada yaptığı konuşmada, 7 Haziran 2015 Genel seçimlerinde AK Parti’nin İzmir’den 8 milletvekili çıkarttığını belirterek, ‘8 vekil, 8 müjde. Daha çok vekil olsa, daha fazla müjde olurdu. Biz bir karar aldık. İki dini bayram ve iki milli bayramda (Zafer Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı) 8 vekil bayramlaşmak için İzmir’e geleceğiz ve müjdelerimizi vereceğiz’ diye konuştu.

7 Haziran 2015 Milletvekili seçimlerinde CHP 12, AK Parti 8, MHP 4, HDP ise 2 milletvekili çıkarmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X