‘Ne müzikten geçerim ne adli tıptan’

Yüksek öğrenimine ‘Adli Tıp Uzmanlığı’ bölümünde devam eden güzel popçu Sevtuğ, Olay TV’de katıldığı ‘Renkli Hayatlar’ programında iki mesleği de bir arada yürütmeye kararlı olduğunu söyledi.

‘Ne müzikten geçerim ne adli tıptan’

Ünal Özbay

Yıllar önce Passaralo yarışmasında yaptığı danslarla ünlenen güzel şarkıcı Sevtuğ, bu arada Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Tıbbi Biyolojik Bilimler Bölümü’nü bitirdikten sonra yüksek lisansına ise Adli Tıp Bölümü’nde devam ediyor. 

Hem sahneleri hem de adli tıp öğrenciliğini bir arada yürüten Sevtuğ, ‘Şov dünyasında hiçbir şeyin garantisi yok. Ben de  kolumda bir altın bilezik olsun istiyorum. Ne sahnelerden vazgeçerim, ne de asıl mesleğimden’ dedi.

AKSİYONLU HAYATI SEVİYORUM

Öğrencisi olduğu bölümü çok sevdiğini belirten Sevtuğ, bir dönem Olay Yeri İnceleme Uzmanı olmayı bile kafasına koyduğunu anlattı. Ancak yalnızca jandarma ve polisin bu görevi üstlenebileceğini öğrenmesi üzerine sahnelerden uzak kalmamak için polis olmaktan vazgeçen Sevtuğ, ‘Her ne kadar benimle bağdaştıramasalar da, bu tür işleri ve aksiyonlu hayatı seviyorum’ dedi. Şarkıcı, sahnedeki enerjik danslarıyla Jennifer Lopez’e benzetiliyor.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X