Ne olacak Aziz’in durumu?

Başkan Ali Ay, Volkan Şen, Dame N’doye ve 600 bin Euro teklifine karşı çıkarken, Karadeniz temsilcisinin bu kez Hugo Rodallega ve bir miktar para önerisiyle kapıyı çalacağı iddia edildi.

Ne olacak Aziz’in durumu?

Ligin ilk yarısındaki performansıyla dikkat çeken Aziz Eraltay, transferin gözdesi oldu. Attığı 5 golle Bursaspor’un en golcü ismi olan tecrübeli futbolcu için Trabzonspor iyice bastırmaya başladı. 

Emanuel Mas’ın takımdan ayrılacak olmasından sonra Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın alınmasını ısrarla istediği Aziz için Karadeniz temsilcisi ilk olarak menajerler aracılığıyla Volkan Şen, Dame N’doye ve 600 bin Euro civarı bir para önermişti.

HOCAYLA GÖRÜŞECEK

Başkan Ali Ay bu teklifi kabul etmezken, 4 milyon Euro istediği bildirildi. Trabzonspor yönetiminin ilerleyen günlerde yeni bir öneriyle Bursaspor’un karşısına çıkacağı öğrenildi. 

Karadeniz temsilcisinin bu kez Burssapor’un sezon başında çok istediği Hugo Rodallega ve bir miktar para ile yeşil beyazlıların kapısını çalacağı belirtildi. Başkan Ali Ay’ın takasta futbolcu istemediği ve Teknik Direktör Paul Le Guen’le de konuyu masaya yatıracağı öğrenildi.

SİNAN GÜMÜŞ İDDİASI

Bu arada Aziz sadece Trabzonspor’un değil Galatasaray’ın da transfer listesinde bulunuyor. Sarı kırmızılı ekibin Teknik Direktörü Fatih Terim’in savunmanın solu için ilk tercihlerinden biri olan Aziz için, Galatasaray’ın Bursaspor’la bir görüşme yapacağı belirtildi. Sarı kırmızılıların da Sinan Gümüş ile birlikte bir miktar para teklif edeceği öğrenildi. Bursaspor Başkanı Ali Ay’ın yaşanan bu gelişmeler sonrası nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

Karadeniz’de manşetlerde

Trabzonspor’un Aziz’le ilgilendiği Trabzon yerel basının da manşetleri süslüyor. Tecrübeli futbolcunun boy boy fotoğrafları gazetelerde yer alırken, Trabzonspor yönetiminin bu transferi gerçekleştirebilmek için oldukça ısrarcı olduğuna vurgu yapılıyor.

3606156-524894742_48980820,7055475.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X