Ne olacak bu Deniz’in durumu?

Başkan Ali Ay’ın tecrübeli futbolcu konusunda camianın hassasiyetini Teknik Direktör Paul Le Guen’e birkez daha anlattığı öğrenildi.

Ne olacak bu Deniz’in durumu?

Bursaspor’da Deniz Yılmaz gündemden düşmüyor. Teknik Direktör Paul Le Guen’in Kayserispor maçında Pablo Martin Batalla’nın yokluğunda ilk 11de görevlendirdiği tecrübeli futbolcu beklenen performansı gösterememiş ve tepki çekmişti. Taraftarların protesto ettiği Deniz için Başkan Ali Ay’ın Fransız teknik adamla bir görüşme yaptığı belirtildi. Başkan Ay’ın Deniz konusunda camianın hassasiyetini Teknik Direktör Paul Le Guen’e birkez daha anlattığı bildirildi.

BAŞKAN AY KARARLI

Deniz’den istediği verimi alamayan deneyimli çalıştırıcının, kadrodaki diğer isimlerin durumuna göre bir yol izleyeceğini Başkan Ali Ay’la paylaştığı öğrenildi. Başkan Ali Ay’ın bir türlü istenileni veremeyen Deniz Yılmaz’ın devre arasında takımdan ayrılmasına izin vereceği de konuşuluyor. Bilindiği gibi tecrübeli futbolcuya sezon başında Akhisarspor talip olmuş ve iki kulüp anlaşma sağlayamamıştı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X