Ne olacak bu işin sonu?

Başkan Recep Bölükbaşı ‘Yaptığımız görüşmeler olumlu geçti’ diyor, Mahmut Uslu ise ‘Kulübüyle konuşuluyor, bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ‘şeklinde açıklama yapıyor. Menajer Uram ise başka kulüplerin de sırada olduğunu belirtiyor.

Ne olacak bu işin sonu?

Bursaspor’un önünde iki kritik sınav olmasına rağmen Jose Fernandao, gündemin 1 numaralı ismi olmaya devam ediyor. Yeşil beyazlı kulüple sözleşmesinin bitmesine çok az bir süre kala Brezilyalı oyuncunun opsiyon hakkının kullanılıp kullanılmayacağı merak ediliyor. Başkan Recep Bölükbaşı, Fernandao’yla yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini ve kısa süre içersinde bu transferde mutlu sona ulaşacaklarını açıklamıştı. Ancak Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamalar ise kafa karıştırıyor. 

SIKINTI OLMAZ

Sarı lacivertli kulübün Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Fernandao’yla görüştüklerini doğrularken ‘Kulübü ile konuşuluyor. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yine de sözleşme imzalanmadan transferin gerçekleştiğini söyleyemeyiz.’ diye konuştu. Fenrebahçe’nin bonservis için gerek menajeriyle gerekse kulübüyle 5 milyon dolar karşılığında bir anlaşma yaptığı öne sürülüyor. Birbirinden farklı bu ifadeler sonrası Fernandao’nun menajerinden de bir açıklama geldi. 

MENAJER DE DEVREDE

Aynı zamanda Brezilyalı futbolcunun bonservisinin bir kısmını elinde bulunduran Eduardo Uram, Fenerbahçe’den gelen teklifi doğrularken, sadece Fenerbahçe ve Bursaspor’un değil başka kulüplerin de golcü oyuncu için sırada olduğu belirtti. Eduardo Uram, Fernandao ile ilgili kararın önümüzdeki günlerde verileceğini ve Haziran’ın ilk haftasında transferin neticelenmesini beklediğini açıkladı. Bu arada Bursaspor’un Fernandao’nun bonservisi için menajer Uram’a 2,5 milyon Euro önerdiği öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X