Ne olacak bu kanatlar!

Samet Aybaba ilk 6 haftada en büyük problemi bu bölgede yaşadı

Ne olacak bu kanatlar!

Allano Lima saman alevi gibi. Yusuf Erdoğan son maçta yedek kulübesine çekilirken, final pas ve vuruşlarındaki problemi cansıkıcı. Tunay Torun ise şimdilik 90 dakika çıkaramıyor.

Ligin en az gol atan takımlarından biri olan Bursaspor’da teknik direktör Samet Aybaba’nın çözüm bulamadığı yer kanatlar oldu. Son oynanan Başakşehir maçında da çaresiz kalan tecrübeli teknik adam bu bölgede görev verdiği isimlerden şuana kadar tam olarak istediğini alamadı.

Allano Lima, Samet Aybaba’nın her zaman ilk tercihi olurken, Brezilyalı futbolcunun inişli çıkışlı çizgisine çare bulunabilmiş değil.

AH YUSUF AH

Topu ayağına aldığı vakit etkili olan Lima, savunmaya da yardımı eksik etmiyor. Samet Aybaba ise oyuncusundan hücumda daha etkili olmasını bekliyor. Yusuf Erdoğan, performansıyla bu süreçte en çok tartışılan isim oldu. Son Başakşehir maçında kulübeye çekilen tecrübeli futbolcunun final pas ve vuruşlarındaki eksikliği can sıkıyor.

90 DAKİKALIK DEĞİL

Samet Hoca’nın Başakşehir karşısında 11’de şans verdiği Tunay Torun ise 90 dakika çıkaracak düzeyde değil. Maçta iyi mücadele eden Tunay’ın Kasımpaşaspor dönemindeki günlerine dönmesi herkesin temennisi. Teknik direktör Samet Aybaba 6 haftalık süreçte kanatlarda ayrıca Jires Kembo, Burak Kapacak ve Bogdan Stancu’ya da şans tanıdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X