Ne olacak şimdi?

Bursaspor yönetimi, Bilal Kısa’ya alacaklarına karşılık bonservisini vermeyi planlıyordu fakat gelen haberle şok yaşadı. 8 lig maçında 334 dakika sahada kalan, 3 kupa maçında görev alan ve gol atma, asist yapma başarısı gösteremeyen tecrübeli futbolcunun

Ne olacak şimdi?

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’yla dün yapılan toplantıda görüşülen konulardan birisi de Bilal Kısa’nın durumuydu. Sezon başından bu yana yeşil beyazlı camiayla yıldızı barışmayan tecrübeli futbolcu, Gençlerbirliği maçı sonrasi tribünlerle diyaloğa girmiş ve taraftarlara formasını gösterip, alkışla karşılık vermişti. Serdar Aziz’in transferi karşılığında Furkan Özçal ve Sercan Yıldırım’la birlikte yeşil beyazlı kulübe gelen 34 yaşındaki oyuncuyla yolların ayrılması planlanıyordu.

BAŞKAN KARAR DEĞİŞTİRDİ

Yeşil beyazlı kulüpte mutsuz olan ve kendisine gösterilen tepkilerden oldukça etkilenen Bilal’e alacakları karşılığında bonservisinin verilmesi gündemdeydi. Fakat Bursaspor yönetimi akşam saatlerinde gelen şok sakatlık haberiyle sarsıldı. Gençlerbirliği maçının son dakikalarında sakatlanan Bilal Kısa’nın iç yan bağlarının koptuğu bu nedenle en az 3 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

NE OLACAĞINI BİLEMEYİZ

Sakatlığı hakkında konuşan Bilal ‘Maçta yaşadığım sakatlığın ne kadar ciddi olduğunu öğrendim. İç yan bağlarım kopmuş durumda ve en az 3 ay forma giyemeceğim. Bu nedenle şu anda takımdan ayrılıp ayrılmamam gibi bir konu gündemimizde değil. Ancak ileride oturup karşılıklı bir karara vararak ne olacağını belirleyebiliriz’ dedi. Bursaspor’da 8 lig maçında 334 dakika sahada kalan ve 3 kupa maçında forma giyen Bilal Kısa, gol atma ve asist yapma başarısı gösteremedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X