Ne oldu sana hoca!

Çevresinde bulunan çalışanlardan rahatsızlıkları olan Paul Le Guen’in bunu takıma sirayet ettirmesi yönetimin de tepkisini çekmeye başladı. Yedek kulübesine fizyoterapist Joel Le Hir’in alınıp, Mustafa Er’in alınmaması da ciddi bir sorun.

Ne oldu sana hoca!

Bursaspor’un bu sezon ki en büyük kazançlarından biri olarak gösteriliyordu Teknik Direktör Paul Le Guen… 

Transferlerdeki isabet oranıyla, futbolcularıyla olan diyaloglarıyla, takıma oturtmaya başladığı sistemle kısa sürede benimsenen Fransız teknik adam, bugünlerde tanınmayacak işler yapmaya başladı. Alınan kötü sonuçlarla birlikte takımın sahada hiçbir varlık gösterememesi deneyimli teknik adama olan güveni iyice azaltmış durumda.

BİZ EVİMİZİ Mİ DAĞITIYORUZ?

Kulüp içersinde bazı çalışanlardan rahatsızlıkları olan Paul Le Guen’in bunu takıma sirayet ettirmesi Bursaspor yönetiminin de tepkisini çekmeye başladı. Bazı yöneticiler deneyimli çalıştırıcı için ‘Tamam rahatsızlıkları olabilir. Peki, bunlar sahaya niye yansıyor? Biz, eşimize kızdığımız zaman evimizi mi dağıtıyoruz’ şeklinde ifadeler kullanırken, Başkan Ali Ay’ın dünkü görüşmede bu konuları da gündeme getirdiği belirtildi.

FİZYOTERAPİST KULÜBEDE

Ayrıca Teknik Direktör Paul Le Guen’in yedek kulübesine yardımcı antrenör Mustafa Er’i neden almadığı da ciddi bir şekilde tartışılmaya başlandı. Geçen sezon Bursaspor’un kümede kalmasında pay sahibi alan genç antrenörün maçlarda Paul Le Guen’in yanında olmasını isteyen yöneticilerin sayısı da bir hayli fazla. Fransız teknik adam maçlarda yedek kulübesine yardımcıları Yves Colleu ve Christian Mas ile birlikte fizyoterapist Joel Le Hir’i alıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X