Ne şiş yandı ne kebap! 2-2

Bursa derbisinde iki takımda her iki yarıda farklı bir görüntü çizdi. Atıcılar-3 Sahası’nda oynanan maçta Elmasbahçe devreyi Oğuz ve Ebubekir’in golleriye 2-0 önde kapatırken, ikinci 45’te Mudanyaspor Murat ve Enes’le 2-2’lik beraberliği sağladı.

Ne şiş yandı ne kebap! 2-2

TOLGA ÖZTAŞ

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta dün oynanan Bursa derbisinde Elmasbahçespor ile Mudanyaspor 2-2 berabere kaldı. Atıcılar-3 Sahası’nda oynanan maça hızlı başlayan evsahibi yeşil kırmızılar, henüz 4. dakikada Oğuzkan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Elmasbahçespor, 15’te Ebubekir’in attığı şık golle farkı ikiye çıkardı. 2-0’dan sonra kırmızı yeşilliler kontra ataklarda farkı artıracak pozisyonları değerlendiremedi ve devre 2-0 tamamlandı.

Poyraz kaçırdı

İkinci yarıya Mudanyaspor daha derli toplu çıktı. Poyraz ataklarının karşılığını ilk olarak 56. dakikada Murat’la aldı ve farkı 1’e indirdi. 66. dakikada bu kez sahneye Enes çıktı ve derbide Mudanyaspor 2-2’lik beraberliği yakaladı. Kalan bölümlerde iki takımda galibiyet golü için yüklense de, Mudanyaspor özellikle Bebbe’nin önderliğinde galibiyeti getirecek iki pozisyonu değerlendiremedi.

Mudanyaspor antrenörü Selçuk Serbest maçın 20. dakikasında hakem Aykut Sergin tarafından anlamsız bir şekilde tribüne gönderildi.

SAHA: Atıcılar-3

HAKEMLER: Aykut Sergin (*), Emrah Akkaya (*), Hasan Tekin (**)

GOLLER: Dk.4 Oğuzkan, Dk.15 Ebubekir (Elmasbahçe), Dk.56 Murat, Dk.66 Enes (Mudanya)

SARI KARTLAR: Barış, Arif, Fatih (Elmasbahçe), Murat, Yunus, Enes, Erdal, Can (Mudanya)

ELMASBAHÇESPOR: Tugay (*), Emir (*), Fatih (*), Mesut (**), İsmail (**), Arif (*), Oğuzkan (***), Barış (**), Mustafa (***) (Dk.75 Nazım *), Ebubekir (***), Hakkı (*) (Dk.50 Hüseyin *)

MUDANYASPOR: Berkay (*), Mesut (*), İbrahim (**), Can (***), Volkan (*), Yunus (**), Erkan (*) (Dk.86 Emre), Erdal (**), Murat (**) (Dk.90 Bartu), Bebbe (***) (Dk.90 Okan), Enes (***)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X