Ne varsa Gazi’de var!

3. Lig 1. Grup temsilcilerimizden Yeşil Bursa 20 puanla en kötü performansı sergilerken, Bursa Nilüferspor da 22 puan toplayabildi. 2. Grup’ta ise Orhangazispor 31 puanla şampiyonluk kovalıyor.

Ne varsa Gazi’de var!

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa’nın 3. Lig’de mücadele eden takımları 17 haftalık periyodu geride bıraktı. 2. Grup’ta yer alan Orhangazispor gösterdiği performansla temsilcilerimiz arasında en iyi ekip olarak dikkat çekiyor. Cevdet Uzunköprü yönetimindeki kırmızı siyahlılar, 36 puanlı Etimesgut Belediyespor’dan arkasında bir maç eksik oynamasına rağmen 5 puan farkla 2. sırada yer alıyor. Rakibine ayrıca bu sezon tüm resmi maçlardaki tek mağlubiyetini tattıran Orhangazispor, 2. Lig’e çıkma yolunda en fazla umut vaadeden ekibimiz olarak dikkat çekiyor.

Pilot’ta sıkıntı büyük!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta ise Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa ve Bursa Nilüferspor olmak üzere 2 temsilcimiz bulunuyor. Pilot takımda istikrarsız görüntü ve kötü performans sürüyor. Teknik Direktör Ahmet Suphi Evke yönetimindeki yeşil beyazlılar hedefi Bursaspor’a oyuncu yetiştirmek olarak belirlese de değil bir üst lige yükselmek, küme düşmemeye oynayan bir takım hüviyetine bürünmesi şaşkınlık yaratıyor. Böyle bir tablo da Bursaspor A takımına nasıl oyuncu yetiştirilecek? Sezona iyi başlayan ve 5. hafta sonunda lider olan Bursa Nilüferspor da inanılmaz bir düşüşe geçerek 11. sıraya kadar gerilemiş durumda.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X