Ne varsa gençlerde var

Tecrübeliler yerlerde sürünüyor, Vakıfköy’den gelenler Teknik Direktör Paul Le Guen’in yüzünü güldürüyor.

Ne varsa gençlerde var

Yeşil beyazlılar dün dayanıklılık testinden geçti. Faty, Sercan, Barış Yardımcı, John ve Tomas Necid kısa sürede pes ederken, Rüştü Hanlı, Paschal ve Yusuf Abdullah zirveye çıktı.

Bursaspor’da yeni sezon hazırlıkları yoğun tempoda devam ediyor. Sabah vee akşam olmak üzere günde çift idman yapan yeşil beyazlılar’da Teknik Direktör Paul Le Guen, oyuncularına adeta göz açtırmıyor. Dün ise futbolculara dayanıklılıklarını ortaya çıkartacak olan Buchheit testi yaptı. Testten önce saha içerisinde futbolcularıyla bir toplantı yapan Teknik Direktör Paul Le Guen, ‘Bu test, sizleri değerlendirebilmemiz açısından çok önemli. Kendinizi zorlamaya çalışın’ dedi.

SERCAN BIRAKTI!

İtalyan kondisyoner Giovanni, yeşil beyazlı futbolcuları 2 ayrı gruba ayırdı ve yavaş tempoda başlayan koşular, daha sonra hızlanarak devam etti. 9 futbolcunun katıldığı ilk grupta koşuları ilk bırakan isim sakatlıktan yeni çıkan Sercan Yıldırım ve genç Berkay Yıldız oldu. Son ikiye ise genç Mert Örnek ve Rüştü Hanlı kaldı. Rüştü kalan son isim olurken, Teknik Direktör Paul Le Guen kendisini tebrik etti.

NİJERYALILARA BAK SEN!

10 oyuncunun katıldığı ikinci grupta ise ilk pes eden Gaziantepspor’dan transfer edilen Barış Yardımcı oldu. Faty, Joshua John ve Tomas Necid gibi tecrübelilerde kısa sürede pes ederken, Vakıfköy’den gelen Paschal ve Yusuf Abdullah son ikiye kalan isimlerdi. Her iki genç Nijeryalıda takım arkadaşlarından tebrik alırken, teknik kadro alkışlarıyla oyuncuları tebrik etti.

Ayrı çalıştılar

Bursaspor’un yeni transferleri Titi ve Ekong dünkü Buchheit testine katılmadı. Her iki oyuncuya da kondisyon yüklemesi yapıldı. 

İki eksik kaldı

Bursaspor’da izinli futbolculardan  Bogdan Stancu ile Cristobal Jorquera da takıma katıldı.

Dün iki oyuncuda sabah sağlık kontrolünden geçerken, akşam idmanında yer aldılar.

Bursaspor’da takıma katılmayan isimler ise kaptan Pablo Martin Batalla ile Konfederasyonlar Kupası sonrası izin verilen Aziz Behich kaldı.

Arjantinli yıldızın da bugün kampa katılması bekleniyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X