Ne yapacağız Serdar!

Bursaspor yönetimi, sahalara dönüp dönmeyeceği belirsiz olan Serdar Kurtuluş için harekete geçti… Geçtiğimiz sezondan da alacakları bulunan deneyimli oyuncuya fesih bedeli olarak 1 milyon 200 bin Euro teklif edildi. Başkan Ali Ay, sportif direktörlük iç

Ne yapacağız Serdar!

Bursaspor’da geçen sezon talihsiz bir sakatlık yaşayan Serdar Kurtuluş’un sahalara dönmek için mücadelesi devam ediyor. Bugüne kadar birçok kez ameliyat olan tecrübeli futbolcunun ilerleyen süreçte tekrar bıçak altına yatması bekleniyor. Bursaspor yönetimi, ilk olarak tam anlamıyla sağlığa kavuşmak için mücadele veren Serdar’ın sahalara dönememe ihtimali üzerine geçtiğimiz günlerde harekete geçmiş ve deneyimli futbolcuyla masaya oturmuştu. 

RAKAMLARI BELLİ

Bursaspor’la mayıs 2019’a kadar sözleşmesi bulunan Serdar’a 1 milyon 200 bin Euro karşılığında mukavalesinin fesih edilmesinin teklif edildiği öğrenildi. Geçtiğimiz sezondan da ciddi alacakları bulunan Serdar, bu yıl 725 bin Euro, önümüzdeki sezon ise 750 bin Euro kazanacak. Bursaspor yönetiminden düşünmek isteyen deneyimli kramponun bazı kırgınlıklarının da  olduğu bildirildi. 

SPORTİF DİREKTÖR KONUSU

Başkan Ali Ay’ın ayrıca Serdar Kurtuluş’a sportif direktörlük konusunda da bir teklif yaptığı belirtildi. Deneyimli oyuncuya iyi bir eğitim alması için yurt dışına göndermeyi sunan Başkan Ay’ın ilerleyen yıllarda Serdar’dan bu konuda faydalanmak istediği belirtildi. Serdar’ın olacağı son ameliyatın ardından sağlık durumuna göre futbola devam edip etmeme konusunda net karar vereceği ve ona göre bir tutum sergileyeceği belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X