Ne yaptın İnegöl: 0-1

Lüleburgaz’da oynanan maçta vasat bir oyun sergileyen İnegölspor, 82’de Göksel’in golüne engel olamayınca lider Bandırma’nın 6, Göztepe’nin ise 3 puan gerisine düştü.

Ne yaptın İnegöl: 0-1

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta hedefini şampiyonluk olarak belirleyen İnegölspor, dün hesapta olmayan bir yenilgi aldı. Lüleburgaz’da Kırklarelispor’un konuğu olan bordo beyazlılar vasat bir futbol sergilediği maçta kümede kalma mücadelesi veren rakibine 1-0 yenilerek şampiyonluk yarışında büyük yara aldı. Maça bir türlü ortak olamayan temsilcimiz kendisini galibiyete taşıyacak pozisyonları üretmekte hayli zorlandı.

FARK BİR ANDA AÇILDI

İnegölspor’a oranla galibiyeti daha çok isteyen Kırklarelispor, 82. dakikada yaşanan karambolde Göksel’in ayağından bulduğu golle 3 puana ulaşmanın sevincini yaşarken, ateş hattından da hızla uzaklaşmış oldu. 

100 kadar taraftarıyla Lüleburgaz’a giden İnegölspor, son 20 dakikada Okan, Ersel, Mümin ve Alişan ile pozisyon yaratmaya çalışsa da golü bulamadı. İlk yarıdaki Nazilli ve Bandırma’nın ardından ligdeki üçüncü yenilgisini alan bordo beyazlı ekibimiz bir anda Bandırmaspor’un 6, Göztepe’nin ise 3 puan gerisine düşerek şampiyonluk yarışında ağır yara aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X