Ne yaptın İnegöl: 2-3

Bursa ekibi, setlerde 2-0 öne geçtiği maçta Beşiktaş’a 3-2 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Ne yaptın İnegöl: 2-3

SADULLAH ORGAN

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde sezonun ilkyarısında başarılı bir performans sergileyen ikinci yarıya da Bornova Anadolu Lisesi galibiyetiyle başlayan İnegöl Belediyespor, evinde Beşiktaş’a 3-2 mağlup oldu. İnegöl Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk 2 setini alan Bursa ekibi, diğer setlerde rakibine üstünlük kuramadı ve yenilgiyi önleyemedi. Rakibi karşısında ilk seti 25-22 alan turuncu mavililer, ikinci setten de 25-19 üstün ayrıldı.

BASİT HATALAR YIKTI

Karşılaşmanın üçüncü setine iyi başlayamasa da çabuk toparlanan İnegöl Belediyespor, yine de seti 25-21 kaybetti. Dördüncü sette iki teknik molaya da üstün giren Bursa ekibi, son bölümde basit hatalar yapınca seti 25-21 kaybetti ve kazananı tie-break seti belirledi. Final setinde file önünde etkisiz kalan turuncu mavililer, seti 15-11 kaybetti ve karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldı. İnegöl Belediyespor, bu sonuçla 13. maçında 6. yenilgisini aldı.

SALON: İnegöl

HAKEMLER: Cihat Fırıncıoğlu (***) Ali Bağde (***)

SETLER: 25-22, 25-19, 21-25, 21-25, 11-15

SÜRE: 141 dakika (33, 28, 29, 33, 18)

İNEGÖL BELEDİYESPOR: Cansın (**) Çağlar (**) Gazmend (**) Ahmet (**) Gomez (***) Yordanov (**) (Özer-libero **, Aslan *, Görkem *, Böytellah *, Faik *, Kerem Can *)

BEŞİKTAŞ: Erhan (**) Klapwijk (***) Tuia (**) Ferhat (**) Mustafa Ramazanoğlu (**) Grozdanov (***) (Nuri-libero **, Ahmet *, Mustafa Alkan *, Orçun *, Murat Karakaya *, Murat Aslan *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X