Ne yaptın Karaca? Mucize gibi skor…

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta 29. hafta mücadelesinde Karacabey Belediyespor, üst sıraları zorlayan Bodrumspor’u bitime 4 dakika kala bulduğu gollerle 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Ne yaptın Karaca? Mucize gibi skor…

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta 29. hafta mücadelesinde Karacabey Belediyespor, üst sıraları zorlayan Bodrumspor’u bitime 4 dakika kala bulduğu gollerle 2-1 mağlup etmeyi başardı. İlk kez mücadele ettiği lige fırtına gibi giren, ancak ilerleyen bölümde galibiyete hasret kalarak alt sıralara gerileyen Bursa ekibinde alınan bu sonuçla toparlan süreci devam etti. Son haftalarda yeniden çıkışa geçen mavi siyahlılar, rakibi karşısında maça istediği gibi başlayamasa da bitişi güzel yaptı. Ligin ilkyarısında deplasmanda 2-1 mağlup ettiği rakibiyle Mustafa Fehmi Gerçeker Stadı’nda karşı karşıya gelen Karacabey Belediyespor, maça tutuk başladı.

İLYAS HAYAT VERDİ
Mücadelenin 18. dakikasında Ozan’ın penaltı golüne engel olamayan Bursa ekibi, ilkyarıyı da 1-0 geride kapattı. İkinci yarıda daha istekli bir görüntü sergileyen mavi siyahlılar, rakip kalede pozisyonlar da bulmaya başladı. Son bölümde baskısını iyice artıran Karacabey Belediyespor, 86’da kazanılan penaltıda Temel Taşkın’la rakip fileleri havalandırınca skora denge geldi: 1-1. Golden sonra üstünlük de arayan Bursa ekibi, 90’da İlyas’la rakip fileleri bir kez daha havalandırdı. Bu golle maçtan 2-1 galip ayrılan mavi siyahlılar, çıkışını da sürdürdü. Karacabey Belediyespor, bu sonuçla oynadığı son 6. maçında 4. galibiyetini alırken, bu müsabakalarda 13 puan toplamayı başardı.

MAÇIN KARNESİ

STAT: M. Fehmi Gerçeker
HAKEMLER: Ozan Bileyci (**) Salim Şanlıer (**) Ozan Burak Akduman (**)
GOLLER: Dk. 18 Ozan (P) (Bodrumspor), Dk. 86 Temel (P), Dk. 90 İlyas (Karacabey B.)
SARI KARTLAR: Rasimcan, Ömer Çetinbaş, İlyas, Onur (Karacabey B.), Süleyman, Murat, Emre (Bodrumspor)
KIRMIZI KART: Dk. 90 Emirhan (Bodrumspor)
KARACABEY BELEDİYESPOR: Veysel (**) Hasan Güleryüz (**) Sergen (**) İlyas (***) Taşkın (*) (Dk. 76 Abdullah *) Gökhan Cingirt (**) (Dk. 83 Temel **) Onur (**) Rasimcan (***) Berk Ali (*) (Dk. 72 Arda Bulut *) Sadık Arda (**) Ömer Çetinbaş (**) (Dk. 83 Eren)
BODRUMSPOR: Yakup Mert (*) Muhammet (**) Süleyman (**) Emre (**) Orhan (**) Halil İbrahim (**) (Dk. 60 Hüseyin **) Oğuzhan (**) (Dk. 79 Enes*) Cenk (**) (Dk. 79 Emirhan *) Batuhan (**) (Dk. 60 Adem Metin *) Ozan (**) Murat (**) (Dk. 80 Burak *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X