Nebahat Çehre: Benim de başıma gelsin istemiyorum

Usta sanatçı Nebahat Çehre, dizi başrollerinin bölüm başı aldıkları iddia edilen yüksek ücretlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Çehre, “Tutturmadan biten diziler var. Benim de başıma gelsin istemiyorum.” dedi.

Nebahat Çehre: Benim de başıma gelsin istemiyorum

Son dönemde 13 bölümü bile görmeden ekrandan kalkan diziler nedeniyle proje yapmaya korkar olduğunu ifade eden Çehre, “Ben de bir şey yaparken kalksın istemiyorum. İyi olsun diye titizleniyorum” dedi.

 

“Evet 2,5 sene oldu dizi yapmıyorum” diyen Çehre, “Yani bu nedenle istemiyorum. Özledim ama 13 bölüm bile tutturmadan biten diziler var. Benim de başıma gelsin istemiyorum. Kimse işinin kalkmasını istemez” ifadelerini kullandı.

 

Çehre, Kenan İmirzalıoğlu’nun yeni başlayacak dizisi için bölüm başına 350 bin TL alacağı iddiasına, “Yok canım zannetmiyorum o rakamları. Piyasada öyle bir para yok abartılı bence” dedi.

 

73 yaşındaki usta sanatçı bölüm başı ücretler hakkında şöyle konuştu: “Artık 80 ülkeye gidiyor bizim diziler. Hollywood’ta alan insan yaptığı zaman ömür boyu yaşayacak şartları var, burada ne alınıyor? Yok canım zannetmiyorum o rakamları. Piyasada öyle bir para yok abartılı bence. Ancak almaları lazım, 80 ülkeye gidiyor. Giden ülkelerden para alamıyor oyuncular. Dönen dizilerden de tekrarlardan da alamıyorsunuz”

 

Akmerkez’deki bir restoran çıkışı objektiflere yansıyan Nebahat Çehre, ‘Şoför Nebahat’ karakterini andıran imajıyla ilgili atıf üzerine gülümseyerek, “Evet ama orada ben oynamadım” cevabını verdi.

 

Çehre son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol almıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X