Necid gidiyor!

Başkan Ali Ay, Çek forvetin takımdan ayrılacağını açıkladı.

Necid gidiyor!

Bursaspor’da istenileni veremeyen isimlerinden başında gelen Tomas Necid, takımdan ayrılıyor.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, tecrübeli forvet için teklif aldıklarını ifade ederek ‘Necid’e artık ‘gitti’ diyebiliriz. İsmini açıklamak istemediğim bir kulüple anlaşmak üzereyiz. Tam beklediğimiz bonservis ücreti olmadı fakat artık yapacak bir şey yok. Birkaç gün içerisinde durumu tamamen netleşecek’ dedi.

O kadar para veremeyiz

FİNAL’e bağlanan Başkan Ali Ay ‘Prosinecki Azerbaycan’da 1 milyon 200 bin Euro kazanıyor. Bizim önerdiğimiz rakam ise 1 milyon Euro’nun da altında’ dedi.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Robert Prosinecki’yi takımın başında görmek istediklerini söyledi. Dün akşam OLAY TV’nin ekran klasiği FİNAL’e telefonla bağlanan Başkan Ali Ay, yöneticilerin Hırvat teknik adamla görüşmek için Azerbaycan’a gittiğini ifade ederek şöyle konuştu: ‘Kesin anlaştık diye birşey yok. Temaslarımız sürüyor. Prosinecki’yi ben istedim. Onda karar kıldım. Şuan Azerbaycan Milli Takımını çalıştırıyor. Bize sözleşmesini tek taraflı feshedebileceği bilgisi geldi.’

BU İŞLER ÇOK ZOR

‘Durumuna bakıyoruz. Azerbaycan’da 1 milyon 200 bin Euro kazanıyor. Biz ona o paraları veremeyiz. Önerdiğimiz rakam 1 milyon Euro’nun da altında. Kendisi Bursaspor’a gelmeyi çok istiyor. Eğer Prosinecki olmazsa bakacağız artık. 1 haftadır ne çektiğimi bir Allah biliyor. Bu işler gerçekten çok zor. En kısa zamanda bu olayı tamamlamak istiyoruz.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X