Necid’e Trabzon kancası!

Bordo mavililer, Bursaspor’un satış listesine koyduğu Çek golcü için devreye girdi.

Necid’e Trabzon kancası!

Maliyetleri yüksek olan oyuncuları elden çıkarmayı planlayan Bursaspor’un kapısını Trabzonspor çalmaya hazırlanıyor. Forvet oyuncuları Cardozo ve N’doye’yi kesin olarak satma kararı alan Karadeniz ekibinde Teknik Direktör Ersun Yanal’ın Tomas Necid’i istediği öğrenildi. Yeşil beyazlıların sezon başında Hollanda’nın Zvolle takımından renklerine bağladığı Çek forvete, Yanal’ın raporuyla Trabzonspor talip oldu.

MENAJERİYLE GÖRÜŞME

Deneyimli teknik adamın, ‘Necid, hem genç hem de tam aradığımız tipte dinamik bir santrfor. Bize gelirse gol kralı bile olursa şaşırmam’ dediği oyuncu için başkan yardımcısı Nevzat Aydın düğmeye bastı. Edinilen  bilgiye göre oyuncunun menajeri Mino Raiola’dan görüşmek için randevu alan Aydın’ın önümüzdeki günlerde Ersun Yanal’ın da katılacağı yemekte transfere netlik kazandırması bekleniyor.

EL SIKIŞILABİLİR

Bursaspor’da 3 yıllık sözleşmesi bulunan ve geçtiğimiz sezon ligde 11 gol kaydeden Necid, özellikle ligin ikinci yarısındaki performansı ile yeşil beyazlı camianın eleştiri oklarına maruz kalmıştı. Çek Cumhuriyeti Milli Takımı ile Fransa’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nda forma şansı bulan Necid’e  Bursaspor 900 bin Euro ödüyor. Trabzonsporlu yetkililerin oyuncuyla anlaşması halinde Bursaspor’la kolay el sıkışmasına kesin gözle bakılıyor. Yönetim, bonservis için takas seçeneği de sunmayı planlıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X