Neden ayrıldıkları ortaya çıktı!

Deniz Seki, cezaevinden çıktıktan sonra türlü türlü haberlerle gündeme geldi. Zaten cezaevinden çıkması yeterince büyük bir olay olan Deniz Seki, büyük aşkı Faruk Salman’dan ayrıldı. İkilinin ayrılık nedeni ortaya çıktı.

Neden ayrıldıkları ortaya çıktı!

Deniz Seki, büyük aşkı Faruk Salman’dan ayrıldı. Faruk Salman’ın Deniz Seki’yi aldattığı iddia edildi.

 

FARUK SALMAN’I TOKATLADI

 

Deniz Seki, iddialara göre cezaevindeyken Faruk Salman onu aldatmıştı. Bunu itiraf eden Faruk Salman’a önce tokat attı ardından resti çekip ayrıldı.

 

BIÇAK ALTINA YATACAK

 

Deniz Seki şimdi de olacağı ameliyat ile gündemde. Deniz Seki, 3 buçuk yıl tutuklu kaldığı Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nden çıktıktan sonra fazla kilolarından kurtulmak için by-pass yaptırmaya karar verdi.

 

1 METRE ALINACAK

 

Operasyona karar verilirse midesini küçültecek olan sanatçının ince bağırsağının da mideye yakın kısmından 1 metre alınacak. Operasyon için düğmeye basan sanatçı, dün sabah Taksim Acıbadem Hastanesi’ne giderek testlere başladı.

 

“KORKULARIM VAR”

 

Dört saat süren tahlillerin ardından çıkışta soruları yanıtlayan şarkıcı, “Bir takım tahliller yaptırdım. Mide by-pass’ı olacağım. Sıkıntılı ve meşakkatli bir ameliyat olduğu için korkularım var. Tahlillerin sonucuna göre karar vereceğim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X