Neden Barcelona olmayalım!

Kongre üyeleri tarafından ayakta alkışlanan Recep Altepe camiaya seslendi. Altepe, “Hep beraber olalım. Bursaspor’u şampiyonluğa taşıyalım. Avrupa’da zirveye oynayalım. Herkes üzerine düşeni yapsın. Biz bu takımın her zaman yanındayız” dedi.

Neden Barcelona olmayalım!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kongre de önemli açıklamalar yaptı. Bursaspor’un birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu belirten Altepe “Hepimiz Bursasporluyuz. Bu şehirde yaşayanın tek takımı olmalı o da Bursaspor olmalı. Biz Bursasporlu olan herkesle kol kolayız. Yeteri kadar düşmanımız, rakibimiz var. Hep beraber olalım. Bursaspor’u şampiyonluğa taşıyalım. Avrupa’da şampiyonluğa oynayalım. Kimse kimseyi suçlamasın. Herkes ne yaptığını baksın“ dedi. Büyükşehir Belediyesi olarak Bursaspor’un her zaman yanında olduklarını ifade eden Altepe şunları söyledi:

YENİ STADI DÜNYA DUYDU

“Önümüze Bursaspor ile ilgili hangi proje gelirse gelsin bekletmeden onaylıyoruz. Kim seçilirse seçilsin arkasında duralım. Kimse ayrımcılık yapmasın. Bursaspor’un gelirleri artıyor. Kim ne üretiyorsa Bursa için katkı koyacak. Artık bütçeler büyük. Avrupa’nın en güzel stadyumunu yaptık. Dünya mimarlık ödülü aldık. Anahtar teslim Bursaspor’a veriyoruz. Helali hoş olsun. Ne kadar proje üretilirse biz destekleriz. Hep beraber çalışalım. Önümüzdeki sezon bu takım şampiyon olmalı. Herkes üzerine düşeni yapsın. Bursaspor üzerinden kimse kavga etmesin. Neden Bursaspor Barcelona olmasın. Yeni stadı dünya duydu, o sahada alacağımız sonuçlarını da duysunlar.“

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X