‘Neden kıskanayım bu bizim işimiz’

Mezun olduğu Boğaziçi Üniversitesi’nde düzenlenen bir törene katılan Fahriye Evcen, sevgilisi Burak Özçivit’in yeni rol arkadaşı Neslihan Atagül’le olan sıcak sahnelerini profesyonellik olarak niteledi.

‘Neden kıskanayım bu bizim işimiz’

SAYGIYLA KARŞILIYORUM

Fahriye Evcen, marka yüzü olduğu bir güzellik markasının düzenlendiği sertifika törenine konuk oldu. Tören öncesi konuşan Evcen, sevgilisi Burak Özçivit’in Neslihan Atagül’le başrolünü oynadığı ‘Kara Sevda’ dizisini değerlendirdi. Gazetecilerin dizide Özçivit’le Atagül’ün öpüşme sahnelerini sorduğu Evcen, ‘Bu bizim işimiz. Ben bu durumu saygıyla karşılıyorum. Kesinlikle kıskançlık yok’ dedi. 

KADİR DOĞULU’NUN AKSİNE

Kara Sevda’da Burak Özçivit’le sevgili olan Neslihan Atagül’ün gerçek hayattaki erkek arkadaşı Kadir Doğulu ise kıskanç tutumuyla magazin gündemini meşgul etmişti. Atagül’ü Özçivit’e karşı dikkatli olması konusunda uyaran Doğulu’nun dizi setinde yakışıklı oyuncuya selam vermediği de iddia edilmişti. Doğulu’nun aksine daha medeni bir tavır sergileyen Fahriye Evcen, sevgilisine güvendiği mesajını verdi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X