Neden seri yakalayamıyoruz?

Bursaspor geride kalan 9 haftada 3 maç üst üste kazanamadı… Timsah, 3 puan aldığı maçlardan sonra ciddi sıkıntılar yaşıyor. İnişli çıkışlı dönemleri oldukça fazla olan yeşil beyazlıların önündeki 5 maç üst sıralara yaklaşması için büyük önem taşıyor.

Neden seri yakalayamıyoruz?

Süper Lig’de 9 hafta geride kaldı ve Bursaspor bu süreçte 13 puanı hanesine yazdırdı. 4 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan yeşil beyazlıların, bu dönemdeki en büyük sıkıntılarından biri de seri galibiyetler alamaması oldu. Kazandığı maçlardan sonraki süreçte sıkıntılar yaşayan Paul Le Guen’in öğrencileri, Sivasspor karşısında da Osmanlıspor galibiyetinin devamını getiremedi.

KAZANDIK, KAYBETTİK

2. Hafta’da evinde Aytemiz Alanyaspor’u 3-2 mağlup eden Bursaspor, bir sonraki hafta Beşiktaş’a kaybetmişti. 4. Hafta’da Akhisarspor’u 3-0’la geçen, ardından Evkur Yeni Malayaspor’u 4-2 ile dize getiren Timsah, ardından Bursa Büyükşehir Stadı’nda Galatasaray’a 2-1 kaybetmiş ve seri yakalayamamıştı. Bursaspor 8. Hafta’da bu kez Osmanlıspor’u 3-1 mağlup etti fakat önceki günde Sivasspor’la golsüz berabere kaldı.

BU 5 MAÇ ÖNEMLİ

Bu süreçte inişli çıkışlı dönemler yaşayan Bursaspor’un üst sıralarda yer alması için önündeki maçları kayıpsız geçmesi gerekiyor. Pazar günü sahasında Antalyaspor’u konuk edecek olan Timsah, ardından Kasımpaşaspor deplasmanına gidecek. 12 ve 13. Haftaları üst üste evinde oynayacağı Göztepe ve Kardemir Karabükspor’la geçirecek olan yeşil beyazlılar, 14. Haftada ise Atiker Konyaspor’a konuk olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X