Nefes kesecekler

Türkiye ATV Şampiyonası’nın 3. ayağı 19-20 Eylül’de Orhangazi’de gerçekleştirilecek.

Nefes kesecekler

NEVZAT OKUMUŞ

İlk iki ayağı İzmir ve İstanbul’da düzenlenen Türkiye ATV Şampiyonası’nın üçüncü ayağı 19-20 Eylül tarihlerinde Orhangazi’nin İznik Gölü Orhangazi sahilindeki yarış pistinde yapılacak. Başkent Motosiklet Sporları Kulübü tarafından düzenlenen ve Orhangazi Belediyesi, Can-am, Depar Motor’un destek verdiği üçüncü ayak yarışı ATV severleri Orhangazi’de biraraya getirecek. Üçüncü ayak yarışı S1 (649 cc), S2 (650cc üstü), S4 (UTV) kategorilerinde yapılacak. Şampiyona 19 Eylül Cumartesi ekstrem testte sıralama antrenmanları ile başlayacak. 20 Eylül Pazar günü ise katılımcılar üç farklı sınıfta ekstrem, su ve çamur etaplarında büyük efor harcayacak.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Daha önce çeşitli rallikros yarışlarına ev sahipliği yapan İznik Gölü Orhangazi sahilindeki yarış pisti ilk kez bir ATV yarışlarına ev sahipliği yapacak. Orhangazi Belediyesi’nin destekleri ile yapılacak olan yarışlar için belediye ekipleri pistteki düzenleme çalışmalarını başlattı. Yarışlarda Türkiye genelinden 60’ın üzerinde ATV yarışçısı yer alacağı açıklandı. Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ali Ulusan ise yarışlarla ilgili son görüşmeleri yapmak üzere Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Şahin ile bir araya geldi. Ulusan, organizasyonun kapsamlı bir çalışma olduğunu belirterek, “Orhangazi Belediyesi’nin bizlere sunduğu desteğe teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X