Nefes kestiler

Gemlik Şahintepe Motokros Parkuru’ndaki Doğu Avrupa ve Türkiye Motokros Şampiyonası 2. Ayak yarışları büyük heyecana sahne oldu.

Nefes kestiler

RECAİ UYSAL

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun Gemlik Belediyesi ile birlikte düzenlediği Doğu Avrupa ve Türkiye Motokros Şampiyonası 2. Ayak yarışları büyük heyecana sahne oldu. Gemlik Belediyesi’nin hazırladığı bin 870 metre uzunlunğundaki Şahintepe Parkuru’nda iki gün süren ikinci ayak yarışlarında 10 ülkeden 113 sporcu katıldı. 

Türkiye’nin yanı sıra Yunanistan, Makedonya, Hırvatistan, Bosna Hersek, Romanya, Sırbistan, Bulgaristan, Karadağ ve Azerbaycan’dan motokrosçuların katıldığı organizasyonun ilk gününde sporcular ATV, veteran, MX ve 50 cc sınıflarında dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.

İLGİ BÜYÜKTÜ

Şahintepe Parkuru’ndaki Doğu Avrupa ve Türkiye Motokros Şampiyonası 2. Ayak yarışlarının ikinci günü de nefes kesti. Sporseverlerin de yoğun ilgi gösterdiği şampiyonanın ikinci gününde sporcular, MX ATV, MX Veteran, 85 cc, 65 cc, 50 cc, MX1 ve MX 2 kategorilirendi kürsü mücadelesi verdi. Nefes kesen yarışlarda sporcuların performansı alkış aldı. 

Doğu Avrupa ve Türkiye Motokros Şampiyonaları ikinci ayak yarışları dün OLAY TV’den de canlı olarak ekrana geldi. Serhat Işıldak’ın sunumuyla yapılan yayına Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar da katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X