Nefes kestiler

3. Türkiye Triatlon yarışlarında 10 kategoride dereceye giren 30 sporcuya ödülleri yanında İznik Çinisi ve 1 kg. Zeytin, protokol üyeleri tarafından verildi.

Nefes kestiler

HAYRİ ŞEN

Türkiye Triatlon Federasyonunun 2015 yılı faaliyet programında yer alan ve Türkiye Şampiyonası’nın bir ayağı olan 3. İznik Triatlon yarışları 230 triatlet’in katılımı ile yapıldı. 

Sabah saat 08.00’de başlayan yarışların ilk startını İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş yaptı. Zorlu yarışlarda 52 bayan, 178 erkek, 2 engelli, 68 ferdi ve 14 TSK’dan olmak üzere toplam 230 sporcu, 10 kategoride dereceye girmek için rakipleriyle kıyasıya mücadele etti.

Parmaklar kırıldı

Kadın ve erkek olmak üzere iki ayrı grupta sporcular, yıldızlarda 375 metre yüzme, 10 bin 800 metre bisiklet, 2 bin 500 metre koşarken diğer kategorilerde 750 metre yüzme, 21 bin 600 metre bisiklet ve 5 bin metre koşu mesafesinde yarıştılar. Yarışmalarda en dikkat çekici olanı ise bedensel engelli 2 sporcu oldu. 

Güneydoğu Gazisi olan Ekrem Taşkın ve diğer bedensel engelli sporcu Yüksel Deniz Yüksel, zorlu parkurlar da gösterdikleri performansları ile takdir topladılar. Yarışlarda çok sayıda sporcunun ayak parmağı kırılırken, 112 acil ekipleri hemen mücadele etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X