Nefes kestiler

İnegöl’de Bursa Atlı Spor Kulübü ile İzmit Atlı Cirit Takımı arasında gerçekleştirilen Atlı Cirit müsabakaları büyük heyecana sahne oldu.

Nefes kestiler

SADULLAH ORGAN

İnegöl’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıldönümü kutlamaları kapsamında İnegöl Belediyesi ve Erzurumlular Derneği iş birliğinde düzenlenen Atlı Cirit müsabakaları nefes kesti. 

Dörtçelik Mesleki ve Teknik Lisesi Sahası’nda gerçekleştirilen müsabakalarda at binicilerin at üzerindeki akrobatik hareketleri izleyicileri heyecanlandırdı. Bursa Atlı Spor Kulübü, İnegöl Belediyesi logolu formalar ile müsabaka alanına çıkarken, İzmit Cirit Takımı ile yaptığı karşılaşma nefes kesti.

KUPAYA UZANDILAR

Yaklaşık bir saat süren müsabakalar sonunda Bursa Atlı Spor Kulübü rakibini mağlup etmeyi başardı. Etkinlik sonunda birinci olan Bursa Atlı Spor Kulübü’ne madalyalarını AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, kupayı ise İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş verdi. İzmit Cirit Takımı’nın ikincilik madalyalarını Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan kupasını ise Erzurumlular Dernek Başkanı Fatih Öztürk takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X