Nefes kestiler

Şehit Hava Ast Subay Üst Çavuş Mehmet Koray Pınar adına Gemlik’te düzenlenen Biatlon Kupası Turnuvası’nda sporcuların performansı alkış aldı.

Nefes kestiler

Gemlik’te Şehit Hava Ast Subay Üst Çavuş Mehmet Koray Pınar anısına yapılan Biatlon Kupası Turnuvası büyük ilgi gördü. 17 Şubat 2016 tarihinde Ankara’da yapılan hain saldırıda şehit olan Gemlikli Hava Ast. Sb. Üçvş. Mehmet Koray Pınar’ın adını yaşatmak ve Gemlikli şehitlerin unutulmamasını sağlamak amacıyla düzenlenen organizasyona Türkiye genelinden 30’a yakın kulüpten 322 sporcu katıldı.

ÖDÜLE UZANDILAR

Gemlik İskele Meydanı Festival Alanında başlayan ve Atatürk Kordonu boyunca süren Atletizm yarışmalarında ilk olarak 2008-2009 doğumlu minikler 100 metre yarışında ter döktü. 

İlk yarışta 10 minik kız atlet, kıyasıya bir mücadeleye girişti. İkinci yarışta 2000-2007 doğumlular arasındaki sporcular 100 metre, 200 metre, 400 metre, 600 metre ve bin metrelik parkurda mücadele ederken, 1977-1994 doğumlular arasında rekabet üst seviyedeydi. Yaklaşık üç saat süren atletizm yarışmaları sonrasında dereceye girenlere madalya ve kupaları takdim edildi. Biatlon Kupası turnuvası öğleden sonra da yüzme yarışmalarıyla devam etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X