Nefes kestiler

Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Kestel’de gerçekleştirilen 18 Mart Şehitlerini Anma Atlı Cirit Etkinliği nefesleri kesti.

Nefes kestiler

Bursa’da, cirit sporunun yaşatılması ve gelecek nesillere tanıtılması hedefiyle gerçekleştirilen 18 Mart Şehitlerini Anma Atlı Cirit Etkinliği, spor tutkunlarını Kestel’de bir araya getirdi.

Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Gölbaşı Mevkii’nde yapılan organizasyonda, cirit sporcularının at üzerindeki muhteşem gösterileri organizasyona damgasını vurdu.  

Gösterilere katılan Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdülkadir Karlık, alanda yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her dalına destek verdiklerini fakat ata sporlarının bunda ayrı bir yerinin olduğunu kaydetti.

ALTEPE’YE TEŞEKKÜR

Bursa Ata Atlı Cirit Spor Kulübü Başkanı Maksut Gürel ise Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle cirit spor oyunlarının her yıl geleneksel olarak düzenlendiğini söyledi. Ciritin at üzerinde oynanan bir ata sporu olduğunu kaydeden Gürel, kulüp olarak cirit sporunu Bursa’da yaşatmaya çalıştıklarını ifade etti. Gürel, kendilerine destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe adına Başkanvekili Abdülkadir Karlık’a teşekkürlerini iletti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X