Nefesleri kesildi!

Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler, Genç Kızlar ve Genç Erkekler olmak üzere 4 kategoride gerçekleştirilen Kros İl Birinciliği’nde 8 okul ve 12 ferdi sporcu Bursa’yı temsil hakkı kazandı.

Nefesleri kesildi!

TOLGA ÖZTAŞ

Okullar Arası Kros İl Birinciliği yarışları dün Dikkaldırım Hüdavendigar Parkı’nda gerçekleştirildi. 4 kategoride 94 takımdan 550 sporcunun katılımıyla yapılan yarışlarda Yıldız Kızlar’da Şehit Piyade Er Nezir Akgül Ortaokulu ile İnegöl Sezai Karakoç Ortaokulu, Yıldız Erkekler’de İnegöl Sezai Karakoç Ortaokulu ile Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Lisesi, Genç Kızlar’da İnegöl Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ile Ergin Ağaç Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Genç Erkekler’de ise BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi ile İnegöl Spor Lisesi adını Türkiye Şampiyonası’na yazdırdı.

İLK 3 İÇİN KOŞTULAR

Dikkaldırım Hüdavendigar Parkı’nda yapılan yarışlarda takımların yanı sıra ferdi olarakta Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek sporcular belirlendi. Yıldız Kızlar’da Ebrar Bayram, Pervin Miray Kutlay ile Dilek Özdemir, Yıldız Erkekler’de Azat Karasu, Berkay Budak ile Mehmet Enes Yürek, Genç Kızlar’da Azime Alan, Sena Yıldırım ile Seda Albayrak ve Genç Erkekler’de Yunus Emre Akkuş, Adem Derebaşı ile Onur Şeker rakiplerini geride bırakıp ilk 3 sıranın sahibi oldular.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X