Neler oluyor hocam?

Fenerbahçe maçında özellikle 60 dakikalık bölümde hücum anlamında pozisyon üretemeyip basit hatalar yapan Timsah’ta eleştirilerin odağında Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam var.

Neler oluyor hocam?

Bursaspor açısından Spor Toto Süper Lig’de işler hiç de istenildiği gibi gitmiyor. 5 haftada aldığı 4 mağlubiyet ile sıralamada 17.liğe kadar gerileyen yeşil beyazlılar’da camiada umutsuz bir hava hakim. Son Fenerbahçe maçında özellikle 60 dakikalık bölümde hücum anlamında hiçbir şey yapmayan ve basit hatalar yapan Timsah’ta eleştirilerin odağında ise Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam var. 

NE OLDU BU CUENCA’YA?

Camia ve taraftarlar tecrübeli teknik adama takıma savunma futbolu oynatmasından dolayı tepki gösterirken bazı oyuncuların oynadıkları bölgeler konusundaki tutumunu da eleştiriyor. Ertuğrul Hoca’nın yeni transfer Isaac Cuenca’yı şuana kadar neden oynatmadığı da tartışılan konuların başında geliyor. Barcelona tecrübeli olan ve oyun zekasıyla Bursaspor’a çok şeyler katacağının izlenimi veren 24 yaşındaki futbolcu 11 çıktığı Gaziantepspor maçından sonra adeta ortadan kayboldu. 

CAMİA BEKLİYOR

Sağlam’ın ise Fenerbahçe maçı öncesi Aydın Karabulut ve Isaac Cuenca’dan hangisini kadroya alma konusunda kararsız kaldığı ve antrenmanlarda daha iyi olduğunu gözlemlediği Aydın’da karar kıldığı öğrenildi. Bundan sonraki süreçte camia Ertuğrul Sağlam’dan daha cesur futbol oynatmasını ve istenilen sonuçların gelmesini bekliyor. Bursaspor’un önündeki  Eskişehir, Çaykur Rize (D), Antalyaspor, Kasımpaşa (D) ve Sivasspor maçları bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X