Neler oluyor Ozan Tufan?

Oyundan alınınca Şenol Güneş’e soğuk tavırlar yaptı ve soyunma odasının yolunu tuttu.

Neler oluyor Ozan Tufan?

 

Bursaspor’un genç yıldızı Ozan Tufan dünkü karşılaşmada kötü bir performans gösterdi. İkinci yarıda Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından oyundan alınan Ozan, yedek kulübesinde deneyimli teknik adama soğuk tavırlar sergiledi ve ardından soyunma odasının yolunu tuttu. Eşofmanını yere fırlatan genç oyuncunun oldukça sinirli olduğu gözlendi.

 

Birbirlerine girdiler

 

Mücadelenin 5.dakikasında Ozan Tufan ve Filipe Josue arasında sert tartışma yaşandı. Ozan’ın pas vermemesine sinirlenen Josue, takım arkadaşlarının araya girmesiyle sakinleştirildi. Teknik Direktör Şenol Güneş de oyuncuların bu hareketine tepki gösterdi.

Volkan’a tepki gösterdiler

Az sayıdaki Gaziantepspor taraftarı kaptan Volkan Şen’i topu ayağına aldığı anda ıslıklandı. Bir pozisyon esnasında tecrübeli futbolcuyu hakemi kandırmakla suçlayan tribünler tepkisini 90 dakika sürdürdü.

Bursa düşmanı Hüseyin Göçek

Taraftar, maçın hakemine büyük tepki gösterdi, işte bu sözlerle Kamil Ocak’ı inletti.

Bursasporlu taraftarlar maçın hakemi Hüseyin Göçek’e yönetimden dolayı sert tepki gösterdi. Elyasa’nın Josue’ye attığı kasti tekmeyi sarı kart ile geçiştiren ve 90 dakika boyunca tutarsız bir yönetim gösteren Göçek’e taraftarlar ‘Bursa düşmanı Hüseyin Göçek’ şeklinde tempo tutarak protesto etti. İşte bu tezahüratla Kamil Ocak Stadı’nı adeta inleten yeşil beyaz taraftarlar takımlarına ise 90 dakika boyunca büyük destek verdi.

Beklenen 11 sahada

Teknik Direktör Şenol Güneş, sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ve Cedric Bakambu’nun yokluğunda beklenen 11’i sahaya sürdü. Stoperde Renato Civelli’nin yanında yine Şamil Çinaz’a şans tanıyan deneyimli teknik adam, sağ kanatta ise Ozan Tufan’ı oynattı. Orta alan Bekir, Belluschi ve Josue’den oluştu. Güneş, 61.dakikada Ozan’ı kenara alarak sağ kanatta Enes Ünal’a şans verdi.

Belluschi Akhisar maçında yok

Bursaspor’un Arjantinli orta saha oyuncusu Fernando Belluschi dün gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Tecrübeli krampon, cumartesi günü oynanacak Akhisar Belediye maçında takımındaki yerini alamayacak.

Helal olsun Şamil’e

Bursaspor’da Teknik Direktör Şenol Güneş’in stoperde görevlendirilen ve ilk yarıda Emre’nin şutunu çizgi üzerinden çıkaran Şamil Çinaz, ikinci yarıda bir pozisyon esnasında sakatlanarak oyundan alındı. Belluschi’nin attığı gol sonrası sakat olmasına rağmen yedek kulübesinden çıkarak takım arkadaşlarına yanına koşan ve sevince orta olan tecrübeli futbolcunun bu hareketi takdir topladı.

Ozan İpek kadroya giremedi

Teknik Direktör Şenol Güneş, dünkü maçın 18 kişilik kadrosuna Ozan İpek’i dahil etmedi. Tecrübeli futbolcunun gribal enfeksiyon geçirdiği bildirildi.

Gökhan Süzen soyunma odasını bastı

Hakemin bitiş düdüğünün ardından iki takım futbolcuları arasında tartışmalar çıktı. Gaziantepsporlu futbolcular özellikle Volkan Şen’in üzerine yürürken araya güvenlik güçleri girdi. Bu arada Gaziantepspor’un tecrübeli kanat oyuncusu Gökhan Süzen’in maç sonrası Bursaspor soyunma odasına gitmek istediği ancak son anda önlendiği bildirildi. Gökhan’ın bu sırada Volkan’a hakaret ettiği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X