Nereden nereye!

Bursaspor’da öyle bir isim var ki, bir anda yükselişi herkesin dikkatini çekti.

Nereden nereye!

6 ay önce amatör kümede Arabayatağı’nda oynayan Mertcan Erdem, Dinamo Bükreş karşısında Bursaspor formasıyla sahaya çıkarak bir inanılmazı başardı.

Bursaspor’da Side kampında oldukça ilginç hikayeler de yaşanıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından kampa dahil edilen U-21 takımının oyuncusu Mertcan Erdem’in hikayesi ise “Bu kadar da olur mu” türünden. U-21 Takımında gösterdiği performansla dikkatlerini üzerine çeken genç orta saha oyuncusu 6 ay içerisinde inanılmaz bir yükseliş gösterdi. 6 ay önce amatör kümede Arabayatağıspor forması giyen 19 yaşındaki oyuncu, Dinamo Bükreş karşısında Bursaspor formasıyla sahaya çıktı.

Mesut Ünal önerdi

Amatör kümeden sıçrayarak bir anda Bursaspor A Takımının formasını giyen genç oyuncu 3-1 kazanılan maçta, 46. dakikada oyuna dahil olmuş ve başarılı bir performans göstermişti. U-21 Takımının başarısında önemli bir paya sahip olan Mertcan, Gençlik Geliştirme Proje Sorumlusu Mesut Ünal tarafından Şenol Güneş’e önerilmişti. Son yıllarda görmeye alışık olmadığımız bir tablo sergileyen genç orta saha oyuncusunun performansından şuan Teknik Direktör Şenol Güneş’te oldukça memnun.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X