`Neredesiniz tencere tavacılar? Konuşun bakalım`

Cumhurbaşkanı Erdoğan,`Gezi olayları kontrol edilmemiş, bastırılmamış olsaydı, sokaklar şiddete teslim olmuş olsaydı acaba Türkiye bugün nerede olurdu? Bu Mısır`da cevabı verildi` dedi.

`Neredesiniz tencere tavacılar? Konuşun bakalım`
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Gezi olayları kontrol edilmemiş, bastırılmamış olsaydı, sokaklar şiddete teslim olmuş olsaydı acaba Türkiye bugün nerede olurdu? Dikkat edin. Bu soruyu sormazlar. Bu sorunun cevabını vermezler. Ama bu sorunun Mısır’da cevabı verildi. Ukrayna’da cevabı verildi. Mısır’da sokak olayları bahane edildi, çok kanlı bir darbe yapıldı’ dedi.
 
‘NEREDESİNİZ TENCERE TAVACILAR?’
 
Erdoğan Yalova’daki ağaç kesimi ile ilgili olarak, “Türkiye’de ağaç dediler. Yalova’dakiler ağaç değil mi? Kadıköy’de başlayıp Taksim Meydanı’na gelen zat, oradaki 12 tane ağacın yeri değiştirildi, kesilmedi o ağaçlar. Ama Yalova’dakiler kesildi. 250’yi aşkın ağaç kesildi? Ağaç değil mi? Neredesin sen? Nerede o çevreciler? Nerede o Taksim’e yürüyenler? Asırlık çınarlar ağaçtan sayılmıyor. Neredesiniz tencere tavacılar? Konuşun bakalım” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X