Netanyahu zor durumda

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, eşi  Sara’nın, hakkındaki bir köşe yazısında psikolog olduğundan söz edilmediği gerekçesiyle avazı çıktığı kadar bağırdığına dair gizli bir ses kaydı ortaya çıkınca, medyaya ateş püskürdü. 

Netanyahu zor durumda

Sara Netanyahu 2009 yılına ait bir ses kaydında, köşe yazısına tepkisini dile getirirken Darfurlu mülteciler için aynı zamanda bir psikolog sıfatıyla yardım ettiğini, eğitimli bir kadın olduğunu söylüyor, danışmanı yazının girişinde psikolog olduğundan söz edildiğini belirtse de başbakanın eşi aniden avaz avaz bağırarak psikolog sözünü heceliyor, başbakan eşi olarak her gün kamu görevleri yapmak zorunda olduğunu en yüksek perdeden haykırıyor.

Facebook sayfasından bir video yayımlayan Netanyahu, eşinin  bağırmasını ‘sesini yüksetmek’ diye niteledi. 

Medyanın kendisine ve ailesine karşı ayrımcılık uyguladığını, karalama kampanyası yürüttüğünü, üstelik bunu para ve şöhret uğruna yaptığını iddia eden sağcı lider ”Size sesleniyorum, bu kayıtları yapanlar, dağıtanlar ve yayımlayan çeşitli kanallar: Kendinizden utanın” diye çıkıştı. Netanyahu ”Beni iktidardan göndermek istiyorsanız, bunu seçim sandığında halledin. Ailemi rahat bırakın” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X