New York’ta Türk Günü

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF) tarafından New York’da düzenlenen geleneksel Türk Günü Yürüyüşü renkli görüntülere sahne olurken, yoğun ilgi gördü.

New York’ta Türk Günü

ABD’de yaşayan Türklerin yanı sıra Türk Cumhuriyetleri’nden gelen katılımcıların da ilgi gösterdiği yürüyüşte renkli görüntüler ortaya çıktı. Etkinlik için New York’a giden TSK Mehteran Birliği ile Beşiktaş Belediyesi Oyun Gençlik ve Spor Kulübü’ne bağlı halk oyunu ekibi de izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Yürüyüş, Türkevi’nin yanındaki Dag Hammarskjöld parkında düzenlenen festival etkinlikleri ile son buldu.

MANHATTAN RENKLENDİ

Manhattan’daki ünlü Madison Caddesi üzerinde bu yıl 34.sü düzenlenen yürüyüşe CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Türkiye’nin BM Daimi Temsilcisi Büyükelçi Halit Çevik, New York Başkonsolosu Ertan Yalçın, TADF Başkanı Atilla Pak ve Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi Genel Sekreteri Ramil Hasanov ile Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu’nun (TADF) Başkanı Atilla Pak protokol konuğu olarak katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X