New York’taki teröre lanet

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu’nun New York’un Union Square meydanında düzenlediği gösteride, Türkiye’de son dönemde artan terör saldırıları protesto edildi.

New York’taki teröre lanet

Türkiye’de son dönemde artan terör saldırılarının protesto edildiği gösteride konuşan, TADF Başkanı Atilla Pak, Batı ülkelerinden, terör konusundaki duyarlılıklarını Türkiye için de göstermeleri çağrısında bulundu. Bazı çevrelerin Türk-Kürt çatışması çıkarmak için çabaladığını ifade eden Pak, “Bugün bu insanlar arasına nifak tohumu sokmaya çalışanların, nihai hedeflerine ulaşamayacaklarını ve bu konuda da Türk milletinin birlik, beraberlik halinde el ele olacağını çok iyi biliyoruz ve bilmelerini istiyoruz’ dedi.

Türk Amerikan Kadınlar Vakfı Başkanı Çiğdem Karasu Günuğur da, “Hepimiz Mehmetçik annesiyiz, hepimiz Mehmetçik’iz. Hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetten ödün vermeyeceğiz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X