New York’tan Çağla geçti

Hakan Akkaya’nın New York Moda Haftası’nda düzenlendiği ‘Özgürlük’ adlı defilesi, 38 yaşındaki 2 çocuk annesi Çağla Şıkel’in gövde gösterisine sahne oldu.

New York’tan Çağla geçti

Önemli moda organizasyonlarından New York Fashion Week, Türk modacı Hakan Akkaya’yı ağırladı. 

Organizasyon takviminde dünya markalarının yanında ismi yayınlanan ilk Türk olan Akkaya, defilesinde Çağla Şıkel’e ‘başmanken’ olarak görev verdi. İki çocuk annesi Çağla Şıkel, Akkaya imzalı kreasyonlarla çıktığı podyumda muhteşem fiziğiyle büyüledi. Hakan Akkaya, yankı uyandıran defilesi için, ‘Ülkem adına gururluyum’ dedi.

‘İSLAMOFOBİ’ TEPKİSİ

Koreografisini Uğurhan Akdeniz’in üstlendiği defilenin en ilginç kısmı ise bazı erkek ve kadın modellerin podyuma türbanla çıkması oldu. Ünlü modacı, uluslararası medya kuruluşlarının akın ettiği defiledeki bu hareketiyle ‘İslamofobi’ye tepkisini gösterdi. Defileyi New York Başkonsolosu Ertan Yalçın, Türkiye’nin BM Daimi Büyükelçisi Feridun Sinirlioğlu’yla New York Başkonsolos Yardımcısı Reyhan Özgür de izledi.

BAŞARIYI BÖYLE KUTLADILAR

Hakan Akkaya ve Çağla Şıkel, defile sonrası başarılarını birbirlerini öperek işte böyle kutladı.

Modacı, finalde izleyenleri büyük bir gururla selamladı.

Çağla Şıkel, kendisi için özel olarak hazırlanan tasarım elbiselerle fırtına gibi esti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X