Nezaket Elçileri Çevre Bilincini Uygulamalı Gösterdi

Pursaklar Belediyesi Merkez Nezaket Okulu öğrencileri, aldıkları çevre bilinci eğitimi uygulamaya koyarak okul bahçesine çiçek dikti.

Nezaket Elçileri Çevre Bilincini Uygulamalı Gösterdi

Pursaklar Belediyesi Merkez Nezaket Okulu öğrencileri, aldıkları çevre bilinci eğitimi uygulamaya koyarak okul bahçesine çiçek dikti. 4 ila 6 yaş arasındaki çocukların ücretsiz olarak eğitim gördüğü Nezaket Okulları, geleceğin hanımefendisi ve beyefendilerini yetiştiriyor. Adab-ı muaşeret eğitimi alan minikler, davranışlarıyla da takdir ediliyor. Bu kapsamda aldıkları çevre bilinci eğitimini uygulamalı olarak gösteren öğrenciler, Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli eşliğinde okul bahçesine çok sayıda çiçek dikip, ağaçları suladı. “Çevremizi temiz tutup, çiçekleri ve ağaçları korumamız gerekiyor” mesajı veren minikler, davranışlarıyla herkesin takdirini kazandı. Pursaklar Belediyesi Nezaket Okullarında gün boyu ücretsiz eğitim alan yüzlerce çocuk, birer çevre dostu olarak eğitiliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X