NGT İnşaat Aurakent2 projesine start verdi

Bursa’da nitelikli konutlar ve yaşam alanları üreten NGT İnşaat, konut sahibi olmak isteyenler için, ‘Herkesin ikinci bir şansı vardır’ düşüncesiyle yola çıkarak Aurakent2 projesine start verdi.

NGT İnşaat Aurakent2 projesine start verdi

Bursa’nın yükselen değeri Altınşehir 23 Nisan Mahallesi’nde yapımına başlanan Aurakent2’de yüzme havuzundan çocuk oyun alanına, sosyal tesisten açık ve kapalı otoparklara kadar tüm gereksinimler en ince ayrıntısına kadar planlandı. 32 adet 3+1 ve 4 Adet 4+1 daire olmak üzere toplam 36 daireden oluşan proje, 9 katlı 2 bloktan oluşuyor. 

NGT İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necati Güler, ”Şehrin en canlı noktalarından birinde, okul, hastane, eczane ve metro ile ulaşım kolaylığı gibi olanaklarla desteklenen lokasyonu ile de adından söz ettirecek Aurakent2 projesinde hayatın aurasına dair her şey düşünüldü” dedi.

FARKLI OLMAK İSTİYORUZ

Güler, NGT İnşaat olarak farklı olmak istediklerini ve bu nedenle insanların yaşadıkları alanların görsel anlamda da farklı olması gerektiğini düşündüklerini kaydetti. Güler, “Biz projelerimizi üretirken metropollerde zamanın ne kadar önemli bir unsur olduğunu hiçbir zaman göz ardı etmiyoruz. Aurakent2 projemiz de gerek doğru seçilmiş lokasyona, gerekse iş hayatının dışında kendine ve sevdiklerine zaman ayırmak isteyenlerin tüm ihtiyaçlarını kapsayan bütünlüğe sahip olarak hayata geçiyor” diye konuştu.

BU ŞANSI KAÇIRMASINLAR

Necati Güler, şunları kaydetti: ”Bu projemizi, daha önce başladığımız ve halkımızın büyük ilgisi ile kısa sürede tamamına yakını satılan Aurakent projemizde bizi yalnız bırakmayan, ancak projeden konut sahibi olamayanların yoğun ilgisine bir teşekkür olarak gerçekleştiriyoruz. Herkesin ikinci bir şansı vardır ve dilerim ki bu şansı bizi ve projelerimizi tanıyanlar kaçırmazlar.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X