Niğde’de zirveye çıktı

Karapınar Spor Kulübü antrenörü ve sporcusu Recep Türkcan, Niğde’de düzenlenen Ömer Halisdemir Kickboks Türkiye Şampiyonası’nda rakip tanımadı.

Niğde’de zirveye çıktı

OSMAN GÜNEŞ

22-26 Temmuz tarihlerinde Niğde’de Şehit Ömer Halisdemir adına düzenlenen Kickboks Türkiye Şampiyonası’nda Karapınar Spor Kulübü Antrenör ve sporcusu Recep Türkcan, 91 kilo K-1’de Türkiye şampiyonu oldu. 17 yaşında boks hayatına başlayan Türkcan, elde ettiği dereceyle önemli bir başarıya imza attı. 40 yaşındaki Türkcan, Niğde’de elde ettiği Türkiye şampiyonluğu ile 3-8 Ağustos tarihleri arasında Samsun’da yapılacak olan Milli takım seçmelerine katılmaya hak kazandı.

ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRECEK

40 yaşında elde ettiği Türkiye şampiyonluğu ile bundan sonra Türkiye Şampiyonası’na katılamayacak olan şampiyon boksör Recep Türkcan, bundan sonra şampiyon boksörler yetiştirmek için uğraşacağını söyledi. Şampiyon boksör Recep Türkcan, antrenörlüğünü İsmail Akdoğan yaparken Niğde’de şampiyonaya gitmesinde sponsor olan Hoşver Tekstil sahibi Hamit Hoşver’e de desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X