Niğdeli talihli de ikramiyesini aldı

Milli Piyango’nun yılbaşı büyük ikramiyesinin kazanan Niğdeli talihli, parasını banka aracılığıyla aldı. Kimliği açıklanmayan talihlinin asgari ücretle çalışan bir işçi olduğu belirtildi.

Niğdeli talihli de ikramiyesini aldı

Milli Piyango’nun dörde bölünen yılbaşı ikramiyesinin Niğde’deki talihlisine 12.5 milyon liralık bileti satan Milli Piyango Bayii Erkan Ersoy, şanslı kişinin kimliğini açıklamadı. Ersoy, talihlinin asgari ücretle çalışan 30 yaşlarında evli ve 2 çocuk babası bir işçi olduğunu söylemekle yetindi. 

HEMEN TATİLE GİTTİ 

 

İsmi açıklanmayan talihli, ikramiyesini noterden vekalet verdiği bir bankanın yöneticisi aracığıyla aldı. Notere beraber gittiklerini belirten ve burada talihliyle birlikte bileti tutarken çekilmiş fotoğrafı gazetecilere gösteren Ersoy, ‘Kardeşimiz yüksek okul mezunu, bir yerde işçi olarak çalıyor. 5 gün sonra bana müracaat ederek notere gittik. Noterden sonra bankaya giderek, banka müdürü ile birlikte Ankara’ya gidip parayı hesabına aktardı ve hemen Güney’e tatile gitti’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X