Nijeryalı stoper mercek altında

Ertuğrul Hoca’nın yardımcısı Ömer Erdoğan, Rovaniemen Palloseura’nun, FC KooTeePee ile 0-0 berabere kaldığı maçta 24 yaşındaki stoperi alıcı gözle takip etti.

Nijeryalı stoper mercek altında

Alternatifli bir kadro oluşturmak için transferde yoğun mesai harcayan Bursaspor, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın raporu doğrultusunda gerekli takviyeleri yapmak için büyük uğraş veriyor. 

Önceliği hücum hattına veren yeşil beyazlılar, belirlenen eksik mevkiler için ise görüşmelere şimdiden başladı. Yeşil beyazlı yönetim, geçtiğimiz günlerde Ertuğrul Hoca’nın yardımcısı Ömer Erdoğan’ı Finlandiya’ya gönderdi. 

RAPORU VERDİ

Defans hattını güçlendirmek isteyen Sağlam’ın menajerler tarafından önerilen ve daha önce bir kaç kez takip edilen Rovaniemen Palloseura takımının Nijeryalı stoperi Faith Obilor’u izlettirdiği ortaya çıktı. 

24 yaşındaki Faith Obilor’u, 0-0 biten FC KooTeePee maçında alıcı gözle takip eden Ömer Erdoğan’ın hazırladığı raporu teknik heyete sunduğu öğrenildi. Recep Bölükbaşı yönetiminin bir kaç gün içerisinde Nijeryalı stoperle ilgili kararını vermesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X