Nijeryalı Tobby Kurtuluşspor’da

İnegöl ekibi, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Gençlergücü’nde forma giyen orta saha oyuncusu Tobby Peter Pharıogun’u renklerine bağladı.

Nijeryalı Tobby Kurtuluşspor’da

SADULLAH ORGAN

Bursa Süper Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden İnegöl Kurtuluşspor, ilçeyi Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Gençlergücü’nden 23 yaşındaki Nijeryalı oyuncu Tobby Peter Pharıogun’u transfer etti. 

Futbol hayatına Nijerya’da başlayan ve yaklaşık 6 yıl önce Türkiye’ye gelen Tobby, geçtiğimiz sezonun ortasında ise Gençlergücü’ne transfer olmuştu. Nijerya’lı orta saha oyuncusu artık Kurtuluşspor’u BAL’a çıkartmak için mücadele edecek.

Yalnız bırakmayın!

Kurtuluşspor’un tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan yeni transfer Tobby, “Futbol oynamayı çok seviyorum. Bölgesel Amatör Lig hedefi olan bir takıma gelmekten son derece mutluyum. Bugünden itibaren Kurtuluşspor’un başarısı için elimizden gelen gayreti göstereceğim. Biran önce takım arkadaşlarımla tanışmak istiyorum ve inanıyorum ki onlarda şampiyonluk istiyorlardır. Taraftarlardan tek isteğimiz maçlarda bizleri yalnız bırakmasınlar” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X