Nikah cüzdanını Çağlar’dan aldı

Sezin Durmazel ve Akın Alan, önceki akşam Sheraton Otel’de düzenlenen görkemli düğün töreniyle hayatlarını birleştiren imzaları attı. Çifte nikah cüzdanlarını Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar takdim etti.

Nikah cüzdanını Çağlar’dan aldı

FIRAT TORAMAN

Durmazel Tekstil’in sahibi Tamer Durmazel ve eşi Semiha Durmazel’in İç Mimar kızları Sezin Durmazel ile Gamzelim Tekstil’in sahibi Remzi Alan ve eşi Kezban Alan’ın Tekstilci oğulları Akın Alan, dünya evine girmenin mutluuğunu yaşadı.

​Bursa cemiyet hayatının seçkin simalarının davetli olduğu Sheraton Otel’deki düğün büyük ilgi gördü. Renkli görüntülere sahne olan gecede çiftin nikahını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey kıyarken şahitliklerini ise Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar ve işadamı Faik Çelik üstlendi.

Nikahın ardından evlilik cüzdanlarını çifte takdim eden Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, gençlere bir ömür boyu mutlu olmalarını diledi. Görkemli düğünde konuklar Bursa sahnelerinin güçlü sesi Cengiz Ateş’in şarkılarıyla  eğlendi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X