Nilüfer ailesi iftarda buluştu

Nilüfer Belediyesi’nin 29’uncu kuruluş yıl dönümünde çalışanlar düzenlenen iftarda bir araya geldi. Nilüfer Ailesi’ni buluşturan özel gecede, Başkan Mustafa Bozbey, barış, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Nilüfer ailesi iftarda buluştu

Alaaddinbey Hizmet Binası bahçesinde düzenlenen gecede çalışanlar hem hep beraber iftar yapma keyfini, hem de Nilüfer Belediyesi’nin 29’uncu kuruluş yıldönümü sevincini yaşadı. Yapılan iftarın ardından Nilüfer Belediyesi’nden bu yıl emekli olan personele Başkan Mustafa Bozbey, plaket ve hediyeler vererek emekleri için teşekkür etti.  Ardından da Nilüfer Belediyesi’nin 29’ncu kuruluş yıldönümü pastası Başkan Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey, başkan yardımcıları ve bu yıl emekli olan personelle  birlikte kesildi.

Gecede konuşma yapan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, elde edilen başarıların Nilüfer ailesinin olduğunu söyledi. Nilüfer sevgisini ve aidiyet duygusunu daha da geliştirerek çalışacaklarını vurgulayan Başkan Bozbey, “ Barış, hemen, şimdi, bu toprakların dört bir yanına yayılsın. Nilüfer Ailesi olarak daha uzun yıllar bir arada, omuz omuza olmak dileğiyle” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X