Nilüfer avantajlı

Bursa ekibi, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi play-off yarı final serisi ilk maçından galibiyetle ayrılmayı bildi.

Nilüfer avantajlı

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi play-fff  yarı final ilk maçında güçlü rakibi Artvin Belediyespor’u 63-49 yenen Nilüfer Belediyespor, seride durumu 1-0 yaptı. Bu sezon ilk kez mücadele ettiği ligde başarılı bir performans sergileyen Bursa ekibi, evinde karşılaştığı rakibini yenmeyi bildi. 100. Yıl Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini 20-16 geride kapatan Nilüfer Belediyespor, ikinci yarıya ise 32-30 önde girdi. Üstünlüğünü koruyan ve farkı açan Bursa ekibi, son periyoda 54-41 önde girerken, karşılaşmadan da 63-49 galip ayrıldı ve seride 1-0 öne geçti.

BUGÜN DEPLASMANDALAR

Play-off yarıfinal serisinde mücadele eden diğer Bursa ekibi, İnegöl Belediyespor ise deplasmanda Karesi Basketbol’a  72-62 mağlup oldu ve serinin 1-1’e gelmesine önleyemedi. Play-off yarı final serisinde Nilüfer Belediyespor, bugün saat 17.00’de deplasmanda ikinci maçına çıkacak ve maçı kazanırsa adını 6’lı finale yazdıracak. İnegöl Belediyespor ise saat 18.00’de Balıkesir’de serinin üçüncü maçını oynayacak ve kazanan ekip 6’lı final biletini kapacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X